Microsoft Store'dan indirilen Netflix açılmıyor

Alaf

Femtopat
Daha fazla  
Şu an kullanmakta olduğum laptoptan Netflix'e erişim sağlayamıyorum, ya oturum aç kısmında mailimi yazdırmıyor ya da oturum açtığımda ana sayfa yüklenmiyor. Bir önceki laptopumda da aynısı oluyordu Microsoft Store'dan indirdiğim Netflix uygulaması ise hiçbir şekilde açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an kullanmakta olduğum laptoptan Netflix'e erişim sağlayamıyorum, ya oturum aç kısmında mailimi yazdırmıyor ya da oturum açtığımda ana sayfa yüklenmiyor. Bir önceki laptopumda da aynısı oluyordu Microsoft Store'dan indirdiğim Netflix uygulaması ise hiçbir şekilde açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Windows'ta DNS ayarlarını değiştirmek sorunu çözebilir. Google DNS kullanmayı deneyin:
  • Ağ Bağlantıları > Bağlantınızı sağ tıklayın > Özellikler > Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:
  • Tercih edilen DNS sunucu: 8.8.8.8
  • Alternatif DNS sunucu: 8.8.4.4

Windows'ta DNS ayarlarını değiştirmek sorunu çözebilir. Google DNS kullanmayı deneyin:
  • ağ bağlantıları > bağlantınızı sağ tıklayın > özellikler > ınternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) > aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:
  • tercih edilen DNS sunucu: 8.8.8.8
  • alternatif DNS sunucu: 8.8.4.4

Onu denemiştim fakat bir işe yaramadı en son çare olarak WARP adlı uygulamayı kullanıyorum DNS değişikliği için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı