kekomey Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Hiçbir şekilde açılmıyor veya silinmiyor ve güncellenmiyor. 3 gündür böyle düzelir diye bekledim ama işe yaramadı. Diğer Uygulamalarıda denedim güncellenemiyor ama açılıyor.
Hiçbir şekilde açılmıyor veya silinmiyor ve güncellenmiyor. 3 gündür böyle düzelir diye bekledim ama işe yaramadı. Diğer Uygulamalarıda denedim güncellenemiyor ama açılıyor.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 425 Çözümler 10 21 Kasım 2024 #2 HiBit Uninstaller indirip Spotify'ı silin geri yükleyin.
kekomey Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 calendula dedi: Hibit uninstaller indirip Spotify'ı silin geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama orada Spotify gözükmüyor. Sitesinden Spotify installer indirdim ama kurmaya çalıştığımda zaten yüklü açılsınmı diyor.
calendula dedi: Hibit uninstaller indirip Spotify'ı silin geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama orada Spotify gözükmüyor. Sitesinden Spotify installer indirdim ama kurmaya çalıştığımda zaten yüklü açılsınmı diyor.