Microsoft Store'dan Minecraft Windows 10 Edition indirilmiyor

Metrepat

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store'den Windows 10 Edition indirmeye çalıştım ama "Windows Update devre dışı" hatasını verdi. Appx dosyasını indirdim uygulama paketi ayrıştırılırken hata oluştu dedi bir türlü indiremiyorum. Appxsvc adlı hizmeti de asla açamıyorum. Bana başka bir indirme yöntemi ya da çözüm önerisi sunar mısınız?

Microsoft Store'den Windows 10 Edition indirmeye çalıştım ama "Windows Update devre dışı" hatasını verdi. Appx dosyasını indirdim uygulama paketi ayrıştırılırken hata oluştu dedi bir türlü indiremiyorum. Appxsvc adlı hizmeti de asla açamıyorum. Bana başka bir indirme yöntemi ya da çözüm önerisi sunar mısınız?

Bilgisayarına crack içerikli bir dosya indirdiniz mi?

Hocam "Windows Update devre dışı" bu hatayı alıyosanın Windows Update kapalı durumda açmanız gerekiyor Update'yi kapatmak için uygulama kurdunuzmu örnek:Windows Update blocker.

Microsoft storeye girin herhangi bi uygulama sayfasına girin sağ üst köşede indirme logosu var (yazı değil) ona basın orada minecraft gözükecektir. Yanındaki tekrarla yada indir logosuna tıklayın.

Hocam hizmetlerden fotoğraf atabilir misiniz ben kendim kapatdığım için devre dışı yazıyor sizde de kapanmışmı bakalım.

Screenshot 2022-05-15 132034.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı