SaberTR Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Haziran'da ön sipariş ile Farming Simulator 2025 aldım fakat kütüphanemde gözükmüyor. Benimle beraber alan arkadaşımda gözüküyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-14 162948.png 65,1 KB · Görüntüleme: 45
Haziran'da ön sipariş ile Farming Simulator 2025 aldım fakat kütüphanemde gözükmüyor. Benimle beraber alan arkadaşımda gözüküyor ne yapmalıyım?
feroben Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 162 TL'ye almışsınız herhalde hatalı fiyat para iadesi olabilir buyuzden. Artı 0 Eksi
fatihsigorta Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 SaberTR dedi: Haziran'da ön sipariş ile Farming Simulator 2025 aldım fakat kütüphanemde gözükmüyor. Benimle beraber alan arkadaşımda gözüküyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft yardım kısmına hangi kart ile aldıysan onun dekont resmini çekerek Microsoft hesabında ki ödeme yapılan kısmın da resmini çekerek talep açabilirsin. Artı 0 Eksi
SaberTR dedi: Haziran'da ön sipariş ile Farming Simulator 2025 aldım fakat kütüphanemde gözükmüyor. Benimle beraber alan arkadaşımda gözüküyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft yardım kısmına hangi kart ile aldıysan onun dekont resmini çekerek Microsoft hesabında ki ödeme yapılan kısmın da resmini çekerek talep açabilirsin.