Hidoben45 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Merhaba. Malum ülkemizde erişim engeli geldiği için Roblox'a VPN ile giriyorum. 80 Robux almak istiyorum fakat telefonumda da hata alıyorum ben de Microsoft'ta deneyeyim dedim fakat bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim?
Merhaba. Malum ülkemizde erişim engeli geldiği için Roblox'a VPN ile giriyorum. 80 Robux almak istiyorum fakat telefonumda da hata alıyorum ben de Microsoft'ta deneyeyim dedim fakat bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim?
Çözüm Hidoben45 7 Şubat 2025 Akordeyen dedi: Farkli kartlarla dene VPN falan açiksa kapat Visa Master'dan al genelde farkli TROY gibilerinde sorun çikiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözdüm VPN kapatınca alınmıyor zatende. Roblox'a mail attım hesaba yatırdılar.
Akordeyen dedi: Farkli kartlarla dene VPN falan açiksa kapat Visa Master'dan al genelde farkli TROY gibilerinde sorun çikiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözdüm VPN kapatınca alınmıyor zatende. Roblox'a mail attım hesaba yatırdılar.
A Akordeyen Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Robuxu neden microsofttan aliyorsun zaten vpn ile giriyormuşsun Artı 0 Eksi
KS KS Hidoben45 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 Akordeyen dedi: Robux'u neden Microsoft'tan aliyorsun zaten VPN ile giriyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Ya kanka 80 lazımdı bir oradan alabilirdim. Artı 0 Eksi
Akordeyen dedi: Robux'u neden Microsoft'tan aliyorsun zaten VPN ile giriyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Ya kanka 80 lazımdı bir oradan alabilirdim.
A Akordeyen Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #4 Hidoben45 dedi: Ya kanka 80 lazımdı bir oradan alabilirdim. Genişletmek için tıkla... Farkli kartlarla dene vpn falan açiksa kapat visa Master dan al genelde farkli troy gibilerinde sorun çikiyor Artı 0 Eksi
Hidoben45 dedi: Ya kanka 80 lazımdı bir oradan alabilirdim. Genişletmek için tıkla... Farkli kartlarla dene vpn falan açiksa kapat visa Master dan al genelde farkli troy gibilerinde sorun çikiyor
KS KS Hidoben45 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 Akordeyen dedi: Farkli kartlarla dene VPN falan açiksa kapat Visa Master'dan al genelde farkli TROY gibilerinde sorun çikiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözdüm VPN kapatınca alınmıyor zatende. Roblox'a mail attım hesaba yatırdılar. Artı 0 Eksi Çözüm
Akordeyen dedi: Farkli kartlarla dene VPN falan açiksa kapat Visa Master'dan al genelde farkli TROY gibilerinde sorun çikiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözdüm VPN kapatınca alınmıyor zatende. Roblox'a mail attım hesaba yatırdılar.