xCHWTx Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba. Microsoft Store ile Robux alacaktım fakat aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Kartım yurt içi ve yurt dışı alışverişine açık. Sanal kart/kredi kartı/banka kartı ile denedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 8,3 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba. Microsoft Store ile Robux alacaktım fakat aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Kartım yurt içi ve yurt dışı alışverişine açık. Sanal kart/kredi kartı/banka kartı ile denedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.655 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Roblox erişim engeli olduğu için alınamıyordur belki. Kod satan güvenilir siteleri deneyin isterseniz daha ucuza verebiliyorlar.
Roblox erişim engeli olduğu için alınamıyordur belki. Kod satan güvenilir siteleri deneyin isterseniz daha ucuza verebiliyorlar.
xCHWTx Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Dorzi dedi: Roblox erişim engeli olduğu için alınamıyordur belki. Kod satan güvenilir siteleri deneyin isterseniz daha ucuza verebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Xbox'dan da bir şey satın alamıyorum sadece Roblox değil.
Dorzi dedi: Roblox erişim engeli olduğu için alınamıyordur belki. Kod satan güvenilir siteleri deneyin isterseniz daha ucuza verebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Xbox'dan da bir şey satın alamıyorum sadece Roblox değil.