jager Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 20 27 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Yeni laptop aldım. (Windows kurulu geldi). Microsoft Store'da bir şey indirmek istiyorum ama indir tusuna bastiktan sonra tepki vermiyor. Hiçbir degisiklik olmuyor. Bu sorunu nasil hall ederim?
Arkadaşlar merhaba. Yeni laptop aldım. (Windows kurulu geldi). Microsoft Store'da bir şey indirmek istiyorum ama indir tusuna bastiktan sonra tepki vermiyor. Hiçbir degisiklik olmuyor. Bu sorunu nasil hall ederim?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 27 Ağustos 2020 #2 Windows 10 aktive edilmiş mi?
jager Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 20 27 Ağustos 2020 #4 Silinen üye dedi: Windows Update açık mı? Genişletmek için tıkla... Updatelemek istedigimde hata verdi. Tam anlayamadim. zeki1981 dedi: Windows 10 aktive edilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Evet aktif, galiba
Silinen üye dedi: Windows Update açık mı? Genişletmek için tıkla... Updatelemek istedigimde hata verdi. Tam anlayamadim. zeki1981 dedi: Windows 10 aktive edilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Evet aktif, galiba
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 27 Ağustos 2020 #5 Microsoft Answers'da yaşadığınız sorunun cevabı var gibi. Ek olarak ise Update ile güncellemeleri almayı ihmal etmeyin.
Microsoft Answers'da yaşadığınız sorunun cevabı var gibi. Ek olarak ise Update ile güncellemeleri almayı ihmal etmeyin.
jager Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 20 27 Ağustos 2020 #6 Hopeツ︎ dedi: Microsoft Answers'da yaşadığınız sorunun cevabı var gibi. Ek olarak ise Update ile güncellemeleri almayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Denemistim onlari. Calismadi hicbiri malesef
Hopeツ︎ dedi: Microsoft Answers'da yaşadığınız sorunun cevabı var gibi. Ek olarak ise Update ile güncellemeleri almayı ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Denemistim onlari. Calismadi hicbiri malesef
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.166 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #7 Windows Update açık olmalı ve mağazanın Update'i de açık olmalı