Microsoft Store'de 5 İngiliz Sterlin'i ile ne yapılabilir?

William Crusader

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yok
Microsoft Rewards'da 5 İngiliz Sterlin'i için puan kasıyorum. Peki 5 İngiliz Sterlini ile ne alınabilir (Microsoft Store içerisinde)?
Genellikle Roblox ve Minecraft oynarım. Robux mu almalıyım sizce? 480 Robuxa denk geliyor.

Ben olsam Robux alırdım zira para harcamıyorsunuz ancak farklı oyunlar varsa düşünülebilir. Türkiye'de yaşıyorsanız nasıl kullandığınızı öğrenebilir miyim?

Boşuna kasmayın bence. Ben de Robux için yaklaşık 3000 puan kastım ancak ödeme için benden Almanya'ya ait bir telefon numarası istedi. Yani Avrupa'da falan yaşamıyorsanız alamazsınız.

Google Opinion Rewards deneyecektim o da Türkiye'de yok. Ne var Türkiye'de acaba?!

Boşuna kasmayın bence. Ben de Robux için yaklaşık 3000 puan kastım ancak ödeme için benden Almanya'ya ait bir telefon numarası istedi. Yani Avrupa'da falan yaşamıyorsanız alamazsınız.

Virtual numara alsak/kiralasak yine de kullanamaz mıyız?

Artık Türkiye'ye geldiği için Microsoft Rewards Türkiye için sunulan ödüllerden faydalanabilirsiniz. Ben 4 tane 100 RP aldım o şekilde.
Türkiye'den bahsetmiyorum hocam, globalde gamepass, amazon gift card gibi ödüller var. Onları alabilir miyiz diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…