Microsoft Store'de Mortal Kombat 11 35 TL

Eğer kütüphanenizde yoksa kesinlikle alın elinizde bulunsun ki hala oynadığım oyundur bu fiyata çok iyi.

Eki Görüntüle 2408918

Hocam ben daha önce hiç Mortal Kombat oynamadım. Ancak bu fiyatları görünce insanın kaçırası gelmiyor. Çok hızlı kontrol sağlayabilen biri değilim. Buna rağmen sizce oynayabilir miyim? Siz oynuyormuşsunuz ne dersiniz?

Ayrıca indirim ne zaman bitecek?

Son düzenleme:
Bu oyunlar hep iniyor almana gerek yok sonra alabilirsin ve Ultimate olanı 60TL civarına düşebiliyor

Size öyle geliyordur yeni çıkan Mortal Kombat 1'i oynadıktan sonra bu oyunun yüzüne bakmazsınız.
1. Oyun 1700 lira bu ise 35. Aradaki fark kadar fark yok. Ben iki oyunada sahibim ama 11 öyle çöpe atılcak bir oyun değil hala oynanır arada giriyoruz online arkadaşlarla.

Eskidi artık 11 eski bir oyunmuş gibi geliyor yavan.

11, 1'den kat kat daha iyi bir oyun grafikleri oynanışı, neye vararak eski diyorsun?

1. oyun 1700 lira bu ise 35. aradaki fark kadar fark yok. Ben iki oyunada sahibim ama 11 öyle çöpe atılacak bir oyun değil hala oynanır arada giriyoruz Online arkadaşlarla.

1i ben beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…