Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #11 TechDelisi dedi: Açılmıyor derken hocam. Genişletmek için tıkla... yani ilk verdiği hata şuanda 10 tane uygulamada veriyor
TechDelisi dedi: Açılmıyor derken hocam. Genişletmek için tıkla... yani ilk verdiği hata şuanda 10 tane uygulamada veriyor
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #12 Kadir keskin dedi: Yani ilk verdiği hata şu anda 10 tane uygulamada veriyor. Genişletmek için tıkla... Birçok konuya baktım insanlar çözümlerin işe yaramadığını görünce bıkıp format atmış sanırım seninde çaren o gibi görünüyor hocam.
Kadir keskin dedi: Yani ilk verdiği hata şu anda 10 tane uygulamada veriyor. Genişletmek için tıkla... Birçok konuya baktım insanlar çözümlerin işe yaramadığını görünce bıkıp format atmış sanırım seninde çaren o gibi görünüyor hocam.
Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #13 TechDelisi dedi: Birçok konuya baktım insanlar çözümlerin işe yaramadığını görünce bıkıp format atmış sanırım seninde çaren o gibi görünüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten format atım ama yine aynı hatayı veriyor.
TechDelisi dedi: Birçok konuya baktım insanlar çözümlerin işe yaramadığını görünce bıkıp format atmış sanırım seninde çaren o gibi görünüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten format atım ama yine aynı hatayı veriyor.
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #14 TechDelisi dedi: C:\Windows\AppReadiness bu dizine gidebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... AUInstallAgent bu isimde klasör var mı?
TechDelisi dedi: C:\Windows\AppReadiness bu dizine gidebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... AUInstallAgent bu isimde klasör var mı?
Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #15 TechDelisi dedi: AUInstallAgent bu isimde klasör var mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #16 Kadir keskin dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam?
Kadir keskin dedi: Yok hocam. Genişletmek için tıkla... Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam?
Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #17 TechDelisi dedi: Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam? Genişletmek için tıkla... hocam tam olarak window dosyasının içinemi TechDelisi dedi: Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam? Genişletmek için tıkla... Halen aynı hocam hata devam ediyor Son düzenleme: 21 Kasım 2024
TechDelisi dedi: Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam? Genişletmek için tıkla... hocam tam olarak window dosyasının içinemi TechDelisi dedi: Oraya bu klasörü oluşturup sistemini yeniden başlatıp tekrar dener misin hocam? Genişletmek için tıkla... Halen aynı hocam hata devam ediyor
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #18 Kadir keskin dedi: Hocam tam olarak window dosyasının içinemi. Halen aynı hocam hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update yapılı mı?
Kadir keskin dedi: Hocam tam olarak window dosyasının içinemi. Halen aynı hocam hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update yapılı mı?
Kadir keskin Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #19 TechDelisi dedi: Windows Update yapılı mı? Genişletmek için tıkla... Güncel değildi günceledim hata devam ediyor hocam
TechDelisi dedi: Windows Update yapılı mı? Genişletmek için tıkla... Güncel değildi günceledim hata devam ediyor hocam
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #20 Kadir keskin dedi: Güncel değildi günceledim hata devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ilginç bir sorun Edge ve webwiev2'yi güncellemenizi öneriyorum.
Kadir keskin dedi: Güncel değildi günceledim hata devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ilginç bir sorun Edge ve webwiev2'yi güncellemenizi öneriyorum.