Diego s21 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Microsoft Store güvenilir mi? Alırsam oynayabilir miyim? Bedrock for Java Edition PC Edition diyor PC'me uyumlu mu? Windows 10 PC var. GTA 5 filan oynayabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Microsoft Store güvenilir mi? Alırsam oynayabilir miyim? Bedrock for Java Edition PC Edition diyor PC'me uyumlu mu? Windows 10 PC var. GTA 5 filan oynayabiliyorum.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 18 Mayıs 2024 #2 Diego s21 dedi: Microsoft Store güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un işletim sistemini kullanıyorsun, güvenli.
Diego s21 dedi: Microsoft Store güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un işletim sistemini kullanıyorsun, güvenli.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Diego s21 dedi: Microsoft Store güvenilir mi? Alırsam oynayabilir miyim? Bedrock for Java Edition PC Edition diyor PC'me uyumlu mu? Windows 10 PC var. GTA 5 filan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Java & Bedrock edition diyor. Yani hem C ile kodlanan hem Java ile kodlanan oyunun olduğu paket. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Diego s21 dedi: Microsoft Store güvenilir mi? Alırsam oynayabilir miyim? Bedrock for Java Edition PC Edition diyor PC'me uyumlu mu? Windows 10 PC var. GTA 5 filan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Java & Bedrock edition diyor. Yani hem C ile kodlanan hem Java ile kodlanan oyunun olduğu paket. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.500 Çözümler 9 18 Mayıs 2024 #4 Evet uyumlu istediğin gibi oynayabilirsin. Microsoft'a GTA 5 yok diye biliyorum.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #5 Alis124 dedi: Evet uyumlu istediğin gibi oynayabilirsin. Microsoft'a GTA 5 yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının GTA 5 açtığını yani Minecraft kaldıracak gücü olduğundan bahsetmiş orada.
Alis124 dedi: Evet uyumlu istediğin gibi oynayabilirsin. Microsoft'a GTA 5 yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının GTA 5 açtığını yani Minecraft kaldıracak gücü olduğundan bahsetmiş orada.