S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek?
Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek?
P4L Picopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 s7üü dedi: Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı şey oldu şu an. Durumlar nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
s7üü dedi: Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı şey oldu şu an. Durumlar nasıl?
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 P4L dedi: Hocam bende de aynı şey oldu şu an. Durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı. Bir kere aldığımda ödedim daha ödemedim. Desteğe sorduğumda sıkıntı olmaz dedi.
P4L dedi: Hocam bende de aynı şey oldu şu an. Durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı. Bir kere aldığımda ödedim daha ödemedim. Desteğe sorduğumda sıkıntı olmaz dedi.
P4L Picopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 s7üü dedi: Bir şey olmadı. Bir kere aldığımda ödedim daha ödemedim. Desteğe sorduğumda sıkıntı olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Peki kartınızda abonelikler yerinde gözüküyor mu hocam?
s7üü dedi: Bir şey olmadı. Bir kere aldığımda ödedim daha ödemedim. Desteğe sorduğumda sıkıntı olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Peki kartınızda abonelikler yerinde gözüküyor mu hocam?
paxizm Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 s7üü dedi: Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek? Genişletmek için tıkla... Almaz bir daha.
s7üü dedi: Microsoft Store'den 85 TL'ye Minecraft aldım fakat kartımda Microsoft Store abonelik yazıyor. Her ay benden paramı çekecek? Genişletmek için tıkla... Almaz bir daha.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #6 P4L dedi: Peki kartınızda abonelikler yerinde gözüküyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor.
P4L dedi: Peki kartınızda abonelikler yerinde gözüküyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor.
P4L Picopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #7 s7üü dedi: Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sonradan gidiyor o zaman büyük ihtimalle. Diğer aya geçtiğimizde gidiyor büyük ihtimal.
s7üü dedi: Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sonradan gidiyor o zaman büyük ihtimalle. Diğer aya geçtiğimizde gidiyor büyük ihtimal.