Microsoft, sürekli "tek kullanımlık kodunuz" e-maili atıyor

Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bazen iki haftada bir bazen her hafta Microsoft'tan tek kullanımlık kod maili alıyorum. Birisi mail hesabıma mı girmeye çalışıyor? Üye olduğum siteler belli sayıda zaten. Hepsi de güvenli resmi siteler. Microsoft'un kendisiyle alakalı bir durum olabilir mi? Yoksa gerçekten biri mail adresime mi girmeye çalışıyor? Bunu yaşayan var mı aranızda?

Dosya Ekleri

• IMG_20230718_161039.jpg
    IMG_20230718_161039.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 460
Yaşamıştım ilk başta umursamadım sonra ardı ardına kesilmeden gelmeye başladı aynısı o hesabın mailidede geliyordu ilk mailin şifresini değistirdim sonra hesabın maillerin gelmesi durdu.

Selam arkadaşlar. Bazen iki haftada bir bazen her hafta Microsoft'tan tek kullanımlık kod maili alıyorum. Birisi mail hesabıma mı girmeye çalışıyor? Üye olduğum siteler belli sayıda zaten. Hepsi de güvenli resmi siteler. Microsoft'un kendisiyle alakalı bir durum olabilir mi? Yoksa gerçekten biri mail adresime mi girmeye çalışıyor? Bunu yaşayan var mı aranızda?

Hiç yaşamadım. Muhtemelen erişmeye çalışıyorlar.

Yapacağım hocam sanırım. Gmail için 2 adımlı doğrulama da kurulu ama içim rahat etmiyor.

Valorant hesabında bende öyle rahat duruyordum adam mailde ilk başta Riot'un bütün maillerini silmiş sonra Riot'tan gelenleri engellemiş oto spama düşüyor Riot'un gelenler sonra maili tamamiylen sesise almıştı rankımıda Gold 2'den Silver 1'e düşürmüş. Keşke erkenden o zaman davransaydım

Valorant hesabında bende öyle rahat duruyordum adam mailde ilk başta Riot'un bütün maillerini silmiş sonra Riot'tan gelenleri engellemiş oto spama düşüyor Riot'un gelenler sonra maili tamamiylen sesise almıştı rankımıda Gold 2'den Silver 1'e düşürmüş. Keşke erkenden o zaman davransaydım

Şimdi kontrol ettim. Ben şifremi değiştirsem de gelmeye devam edecek çünkü e-posta adresimle giriş yapmaya çalışınca diğer güvenilir e-postaya şifre gidiyor. Yani deneyen şahıs sadece e-posta adresimi biliyor. Girme ihtimali yok şimdilik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı