oxdiyus Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Microsoft Surface almayi planlıyorum fakat cihaz hakkinda pek bir fikrim yok. Kendimce i3 işlemcili, 8 GB RAM'li vb. laptoptan hafif bir bilgisayarim olsun istiyorum. Kullanan, bu konuda bilgisi olan biri varsa beni de aydinlatabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
Microsoft Surface almayi planlıyorum fakat cihaz hakkinda pek bir fikrim yok. Kendimce i3 işlemcili, 8 GB RAM'li vb. laptoptan hafif bir bilgisayarim olsun istiyorum. Kullanan, bu konuda bilgisi olan biri varsa beni de aydinlatabilir mi acaba?
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 Hocam alınmaz. Aşırı pahalı ve ısınıyor onun yerine ekran kartlı ve i3den daha iyi CPU Lara sahip tablet pcler veya pcler bulunuyor
Hocam alınmaz. Aşırı pahalı ve ısınıyor onun yerine ekran kartlı ve i3den daha iyi CPU Lara sahip tablet pcler veya pcler bulunuyor
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 Fazla pahalı. Surface Pad'ler güzel ama yine dediğim gibi çok pahalı. Bu yüzden alınmaz. Onu alacağınıza Macbook alın.
Fazla pahalı. Surface Pad'ler güzel ama yine dediğim gibi çok pahalı. Bu yüzden alınmaz. Onu alacağınıza Macbook alın.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Zinederon dedi: Fazla pahalı. Surface Pad'ler güzel ama yine dediğim gibi çok pahalı. Bu yüzden alınmaz. Onu alacağınıza Macbook alın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Macbook lar pasif soğutmalı degilmi
Zinederon dedi: Fazla pahalı. Surface Pad'ler güzel ama yine dediğim gibi çok pahalı. Bu yüzden alınmaz. Onu alacağınıza Macbook alın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni Macbook lar pasif soğutmalı degilmi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 BeyazXtrail dedi: Hocam yeni Macbook lar pasif soğutmalı degilmi Genişletmek için tıkla... Macbook Air'ler için evet.
BeyazXtrail dedi: Hocam yeni Macbook lar pasif soğutmalı degilmi Genişletmek için tıkla... Macbook Air'ler için evet.