Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #1 Surface tabletlerden güncelleme desteğini çeken ARM işlemcili 8.1 Windows Surface için, başka bir işletim sistemi yüklemek mümkün mü? Son düzenleme: 21 Haziran 2019
Surface tabletlerden güncelleme desteğini çeken ARM işlemcili 8.1 Windows Surface için, başka bir işletim sistemi yüklemek mümkün mü?
Çözüm Unavailableuser 21 Haziran 2019 CM 13 Android 6 kurup çalıştırmışlardı ama dosyaları paylaşmadılar hatırladığım kadarıyla. Jailbreak yapabilirsin bazı programları kurmaya yarıyor.
CM 13 Android 6 kurup çalıştırmışlardı ama dosyaları paylaşmadılar hatırladığım kadarıyla. Jailbreak yapabilirsin bazı programları kurmaya yarıyor.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Haziran 2019 #2 Maalesef yükleyemezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #3 Unavailableuser dedi: Maalesef yükleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Linux sürümleri yüklemeye çalıştım ama yüklese bile sürücü sorunu çıkacak sanırım. Resmen çöp ettiler. Bu Microsoft'un en büyük başarısızlığı. Belki ARM tabanlı bir sistem daha iyi iş görür diye düşünmeden edemedim. Boot izni bile yok galiba Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Maalesef yükleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Linux sürümleri yüklemeye çalıştım ama yüklese bile sürücü sorunu çıkacak sanırım. Resmen çöp ettiler. Bu Microsoft'un en büyük başarısızlığı. Belki ARM tabanlı bir sistem daha iyi iş görür diye düşünmeden edemedim. Boot izni bile yok galiba
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Haziran 2019 #4 CM 13 Android 6 kurup çalıştırmışlardı ama dosyaları paylaşmadılar hatırladığım kadarıyla. Jailbreak yapabilirsin bazı programları kurmaya yarıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
CM 13 Android 6 kurup çalıştırmışlardı ama dosyaları paylaşmadılar hatırladığım kadarıyla. Jailbreak yapabilirsin bazı programları kurmaya yarıyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2019 #5 Windows 10'un ARM sürümü var ancak OEM'lere dağıtılıyor diye biliyorum. Nasıl buluncağı veya nasıl kurulacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Windows 10'un ARM sürümü var ancak OEM'lere dağıtılıyor diye biliyorum. Nasıl buluncağı veya nasıl kurulacağını bilmiyorum.
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #6 Cruslan dedi: Windows 10'un ARM sürümü var ancak OEM'lere dağıtılıyor diye biliyorum. Nasıl buluncağı veya nasıl kurulacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O sürüm bununla uyumlu değil malesef. Yükseltilmiyor hiçbir şekilde. Bu sürümü dahil edilmedi çünkü bileşenleri zayıf kalıyor. Berbat bir durum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Windows 10'un ARM sürümü var ancak OEM'lere dağıtılıyor diye biliyorum. Nasıl buluncağı veya nasıl kurulacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O sürüm bununla uyumlu değil malesef. Yükseltilmiyor hiçbir şekilde. Bu sürümü dahil edilmedi çünkü bileşenleri zayıf kalıyor. Berbat bir durum.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2019 #7 Windows 10 arm deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi