Microsoft Surface Pro Mac OS X Kurma

Daha fazla  
Surface Pro'ya Mac OS X kurmak istiyorum ama kuramıyorum. UEFI securty ayarların dısable yapıyorum kuruluma gecmiyor. Sitede hangi Mac OS X surumu varsa indirdim ama olmadı.
Surface Pro'ya yok, kurulum olmuyor mu? Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montezuma teşekkur edewrim yanlız bu gonderdiğin dosyası kextleri dsdt klasörlerini transmac iöerisinde nereye atmam gerekli. Sanki yukleme yapıyormuş gibi ekranda bir hayli yazılar aşagıya dpogru kayıyor en sonda smc key kısmında error dıyor ve kalıyor mause işareti gokkusagı rengi oluyor dunuyor yanlız bekliyor ölye. Resim ekledim. Şimdiden teşekkur ederim.

Resim aşağıdaki şekilde.

Herkese günaydın,
Bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle. Yalnız yukarıdaki çözümlerin hepsini denedim. Şimdi atacağım fotoğraflar ile belli oluyor anlatmak istediklerim. Fotoğraftaki ekran geliyor. Beyaz ve Apple işareti olan kalıyor öyle. İlerleme yapmıyor. Birde Clover boot menüsü ekranının resmini çektim. Bendeki Microsoft Surface Pro için yapmam gereken ayarlarım nedir? Özelliklerini de yazıyorum size. Yardımlarınızı bekliyorum.

Microsoft Surface Pro
İ5 3317U CPU 1.70GHZ
4 GB RAM
128 BG SSD
Intel Graphics HD4000 Ekran Kartı
Başka bilgiler istiyorsanız yazarım ama. Apple Mac işletim sistemini kurmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0652.JPG
    402,2 KB · Görüntüleme: 383
  • IMG_0654.JPG
    485,2 KB · Görüntüleme: 359
  • IMG_0655.JPG
    439,1 KB · Görüntüleme: 470
  • IMG_0656.JPG
    446,4 KB · Görüntüleme: 396
Sen 2.mesajdaki bağlantıdaki dosyaları kullandın mı aşağıda yazdığım gibi?
yanlız bu gonderdiğin dosyası kextleri dsdt klasörlerini transmac iöerisinde nereye atmam gerekli.

Kext Dosyaları: USB / System / Library / Extensions içine
Config.plist: USB / EFI / CLOVER içine
DSDT: USB / EFI / CLOVER / ACPI / Patched içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…