Daha önce Google'ın tabletini ASUS'un üreteceğini duymuştuk. Malum, Foxconn sadece Apple'a çalışıyor. Geriye de adam gibi bikaç üretici kalıyor. Bunlardan en tecrübelisi de ASUS. Bu bağlamda Surface'i ASUS'un ürettiğini tahmin ediyorum. Siz ne dersiniz?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötü bir şey. Microsoft, bir donanım üreticisi değildir. Google bile tabletini ASUS'a ürettirirken Microsoft'un üretici olarak ASUS'u seçmesi kaçınılmazdır. Ki bu bağlamda Surface tableti de ASUS üretmektedir.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötü bir şey. Microsoft, bir donanım üreticisi değildir. Google bile tabletini ASUS'a ürettirirken Microsoft'un üretici olarak ASUS'u seçmesi kaçınılmazdır. Ki bu bağlamda Surface tableti de ASUS üretmektedir.
Evet zaten mouse üretebilen tablette üretebilir çok haklısınız. Gerçekten ya aklınızdan geçenleri direk yazmak yerine önce bir ne kadar mantıklı olduğunu düşünün. Microsoft çoğunluğu yazılım üreten bir firma olduğu için tablet üretecek tesisleri, çalışanları vs. hiç biri yok. Bu bağlamda hem tecrübeli hemde üretim kapasitesi açısından en iyi tercih ASUS oluyor.
Evet zaten mouse üretebilen tablette üretebilir çok haklısınız. Gerçekten ya aklınızdan geçenleri direk yazmak yerine önce bir ne kadar mantıklı olduğunu düşünün. Microsoft çoğunluğu yazılım üreten bir firma olduğu için tablet üretecek tesisleri,çalışanları vs. hiç biri yok. Bu bağlamda hem tecrübeli hemde üretim kapasitesi açısından en iyi tercih ASUS oluyor.
Yahu iyice saçmalamaya başladın. Intel ve NVidia fanboylarından sonra bunu da Microsoft fanboyunuda gördük ya, daha bir şey demiyorum. Yahu adam tabi ki Microsoft yazacak cahal civelek adam. Adamlar parayı basıyor üretin diye. Babasının hayrına ASUS satsın para kazansın diye mi veriyor o parayı. Üretip Microsoft ismini basmaları için... Teallam ya...
İkinci mehmet vakası. Recep Baltaş ASUS'ta çalışıyor ve emin ol o tableti kimin ürettiğini senden çok daha iyi biliyordur. Bu arada Windows 8 lansmanı ASUS'un Vivo Tab ve Vivo Tab RT tabletler ile yapılacak...
Algılamada sorunların mı var dostum? Bir ürünü üreten firma arkasına kendi adını basacak diye bir kaide yok. MacBook'ları da ASUS üretiyor ama arkasında Apple logosu var. Ne olacak?