Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Görselde şu üstte Bing vs. olan kısma emoji koyabiliyor muyuz? Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim şu önerileri kapatabiliyor muyuz? Dosya Ekleri Screenshot_20230816-234408_Google.jpg 57 KB · Görüntüleme: 61
Görselde şu üstte Bing vs. olan kısma emoji koyabiliyor muyuz? Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim şu önerileri kapatabiliyor muyuz?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 16 Ağustos 2023 #2 ikiside olmuyor sanırım. önerileri kapatmanın tek yolu klavyenin tam erişimini kapatma fakat üst kısımda gidiyor.
ikiside olmuyor sanırım. önerileri kapatmanın tek yolu klavyenin tam erişimini kapatma fakat üst kısımda gidiyor.
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Cenker1 dedi: Görselde şu üstte Bing vs. olan kısma emoji koyabiliyor muyuz? Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim şu önerileri kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... O klavyede ikisini de yapamazsın. Gboard kullan derim. Emojiyi oraya koyamazsın ama önerileri kapatabiliyorsun Gboard'da.
Cenker1 dedi: Görselde şu üstte Bing vs. olan kısma emoji koyabiliyor muyuz? Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim şu önerileri kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... O klavyede ikisini de yapamazsın. Gboard kullan derim. Emojiyi oraya koyamazsın ama önerileri kapatabiliyorsun Gboard'da.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 Tsukasa dedi: O klavyede ikisini de yapamazsın. Gboard kullan derim. Emojiyi oraya koyamazsın ama önerileri kapatabiliyorsun Gboard'da. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapay zekadan dolayı seçtim gayet iyi bir klavye.
Tsukasa dedi: O klavyede ikisini de yapamazsın. Gboard kullan derim. Emojiyi oraya koyamazsın ama önerileri kapatabiliyorsun Gboard'da. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapay zekadan dolayı seçtim gayet iyi bir klavye.
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 Cenker1 dedi: Hocam bunu yapay zekadan dolayı seçtim gayet iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Biliyorum Bing eklenmesi cidden çok kullanışlı oldu ama dediğim gibi kapanmıyor o öneriler ben şahsen bundan rahatsız olup Gboard'a geçmiştim ama yine de tamamen sana kalmış klavye seçimin.
Cenker1 dedi: Hocam bunu yapay zekadan dolayı seçtim gayet iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Biliyorum Bing eklenmesi cidden çok kullanışlı oldu ama dediğim gibi kapanmıyor o öneriler ben şahsen bundan rahatsız olup Gboard'a geçmiştim ama yine de tamamen sana kalmış klavye seçimin.