Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 8 Ekim 2020 #1 Microsoft Teams'e girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum. Çok kez yeniden denedim işe yaramadı. Kubuntu kullanıyorum.
Microsoft Teams'e girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum. Çok kez yeniden denedim işe yaramadı. Kubuntu kullanıyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Ekim 2020 #2 DEB paketi ile kurduysan onu silip sudo snap install teams-for-linux yazarak kurmayı deneyebilirsin. Aklıma başka bir fikir gelmiyor. Artı 0 Eksi
DEB paketi ile kurduysan onu silip sudo snap install teams-for-linux yazarak kurmayı deneyebilirsin. Aklıma başka bir fikir gelmiyor.
KS KS Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 8 Ekim 2020 #3 @Kerem00 Onu kurup denedim program hiç çalışmadı. Google, Yandex gibi sitelere de giremiyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
@Kerem00 Onu kurup denedim program hiç çalışmadı. Google, Yandex gibi sitelere de giremiyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Ekim 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: @Kerem00 Onu kurup denedim program hiç çalışmadı. Google, Yandex gibi sitelere de giremiyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir olay da varsa sorun ondandır. Windows'ta girebiliyorsunuz ama değil mi? İlginç. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: @Kerem00 Onu kurup denedim program hiç çalışmadı. Google, Yandex gibi sitelere de giremiyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Böyle bir olay da varsa sorun ondandır. Windows'ta girebiliyorsunuz ama değil mi? İlginç.
KS KS Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 9 Ekim 2020 #5 Sorunum kendi kendine düzeldi. Tek yaptığım işlem kapatıp açmak oldu. 24 saattir düzgünce çalışıyor. Artı 0 Eksi