HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Yaklaşık 2 aydır sürekli mailime tek kullanımlık kod düşüyor. Bir dönem dolap ve Trendyol hesabım çalınmıştı, neyse ki maile bir zarar gelmemişti. Ara ara bu kod gelince acaba biri hesabı ele geçirmek için mi uğraşıyor diye düşünüyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Yaklaşık 2 aydır sürekli mailime tek kullanımlık kod düşüyor. Bir dönem dolap ve Trendyol hesabım çalınmıştı, neyse ki maile bir zarar gelmemişti. Ara ara bu kod gelince acaba biri hesabı ele geçirmek için mi uğraşıyor diye düşünüyorum?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.598 Makaleler 1 Çözümler 81 3 Ağustos 2023 #2 Gecirmediklerini nereden biliyorsun?
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 bitwise dedi: Gecirmediklerini nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Kod istemeyi bırakır ya da artık gelen kodları ben göremem..
bitwise dedi: Gecirmediklerini nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Kod istemeyi bırakır ya da artık gelen kodları ben göremem..