Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı, Intel GMA 4500M'den daha mı iyi?

Efe Tekin

Picopat
Daha fazla  
Intel GMA 4500M ekran kartım var. GTA 5 açmaya çalışıyorum ama daha en başta, açılırken bile kasıyor. Oysa YouTube'ta bir yorumda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı açıyor yazmış, yabancı bir yorum. Ben de denedim ve nasılsa giriş kısmında (Rockstar logosunun olduğu yerler) 200-300 FPS alıyor. Ayrıca hikayenin yüklenme sayfasında da 200 FPS falan alıyor ve hikaye kısmı uzun da sürse oyunu açıyor. Ama oyunda 2-3-4 FPS'e kadar düşüyor. Ama oyunu açıyor oysa Intel gma 4500M Rockstar logosunun olduğu yerlerde 1 FPS falan alıyor ve hikayeyi yükleme kısmına gelmeden oyundan atıyor. Microsoft temel götüntü bağdaştırıcısı Intel GMA 4500M'den daha mı iyi? Veya bunun başka bir nedeni var mı? Aklıma gelmişken söyleyeyim; PES 13'te Microsoft'unki 8-9 FPS alırken benimki 30 FPS falan alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi ne o zaman bunun, açıklayın?
Yanıt veren yok mu? @246941 @166770 Yazdıysanız açıklayın.
Bilen, duyan, gören kimse yok mu?
@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
Kusura bakmayın ama ancak yöneticiler bilir diye düşündüm.
Lütfen biri bunu açıklasın.

Son düzenleme:
gta 5 in dosya konumunda bi tane not defteri olması lazım.(adını hatırlamıyorum)
orda hangi ekran kartı kullandığın yazıyor olmalı.

Bir dakika aygıt yöneticisinden "Temel Görüntü Bağdaştırıcısı"na sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir der misiniz? Öyle bir kart yok çünkü.

Ben zatrn biliyorum sadece neden açılmadığını soruyorum. Açıklamada detaylı bilgi verdim zaten.
Hala kimse açıklama yapmadı. Biri açıklayabilir mi neden Microsoft'unki GTA 5'i açıyor da benimki açmıyor? Ve neden o kadar yüksek FPS ile açıyor?
@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
Arkadaşlar görüyorum ki ya hiç kimse bu durumun nedenini tam olarak bilmiyor ya da konuyu tam anlamadı. Yarın durumu anlatan 2 fotoğraf atacağım. Belki o zaman bilen çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…