KAYA9063 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 69 1 Temmuz 2021 #11 Emrullah Önemli dedi: Insider dedim şaka mı yapıyorsunuz. Tamsa 13 Microsoft moderatörü açıkladı zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır Tam Güncellenirken Pc Kaldırmıyor Çünkü Şunlar Yetersiz Dedi Ordada TPM 2 ÇİP YOK Deniliyordu
Emrullah Önemli dedi: Insider dedim şaka mı yapıyorsunuz. Tamsa 13 Microsoft moderatörü açıkladı zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır Tam Güncellenirken Pc Kaldırmıyor Çünkü Şunlar Yetersiz Dedi Ordada TPM 2 ÇİP YOK Deniliyordu
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #12 KAYA9063 dedi: Hayır tam güncellenirken PC kaldırmıyor çünkü şunlar yetersiz dedi orada da TPM 2 çip yok deniliyordu. Genişletmek için tıkla... Insider diyorum. Hocam duyuyor musunuz Beni? Insider.
KAYA9063 dedi: Hayır tam güncellenirken PC kaldırmıyor çünkü şunlar yetersiz dedi orada da TPM 2 çip yok deniliyordu. Genişletmek için tıkla... Insider diyorum. Hocam duyuyor musunuz Beni? Insider.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.848 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Temmuz 2021 #13 Benim düşünceme göre TPM zorunluluğu kalacak. TPM desteklemeyen cihazlar için ISO dosyasında ufak bir oynamayla yüklenilebileceğini düşünüyorum.
Benim düşünceme göre TPM zorunluluğu kalacak. TPM desteklemeyen cihazlar için ISO dosyasında ufak bir oynamayla yüklenilebileceğini düşünüyorum.
KAYA9063 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 69 1 Temmuz 2021 #14 Emrullah Önemli dedi: Insider diyorum. Hocam duyuyor musunuz Beni? Insider. Genişletmek için tıkla... evet bende insider den güncelleştirmeye çalıştım
Emrullah Önemli dedi: Insider diyorum. Hocam duyuyor musunuz Beni? Insider. Genişletmek için tıkla... evet bende insider den güncelleştirmeye çalıştım
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #15 KAYA9063 dedi: Evet bende Insider'den güncelleştirmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman siz önceden yaptınız daha zorunluluk 2 gün önce kaktı. TPM 2.0
KAYA9063 dedi: Evet bende Insider'den güncelleştirmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman siz önceden yaptınız daha zorunluluk 2 gün önce kaktı. TPM 2.0
KAYA9063 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 69 1 Temmuz 2021 #16 Emrullah Önemli dedi: O zaman siz önceden yaptınız daha zorunluluk 2 gün önce kaktı. TPM 2.0 Genişletmek için tıkla... Kalkmadı diye biliyorum Microsoft sitesinde yazıyor hala bende daha bugün yaptım bir yerde duydum kalkmış diye ama
Emrullah Önemli dedi: O zaman siz önceden yaptınız daha zorunluluk 2 gün önce kaktı. TPM 2.0 Genişletmek için tıkla... Kalkmadı diye biliyorum Microsoft sitesinde yazıyor hala bende daha bugün yaptım bir yerde duydum kalkmış diye ama
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #17 KAYA9063 dedi: Kalkmadı diye biliyorum Microsoft sitesinde yazıyor hala bende daha bugün yaptım bir yerde duydum kalkmış diye ama. Genişletmek için tıkla... Neden üstelediğinizi anlamadım. Bunu koskoca Microsoft moderatörü açıkladı. Tamsa 13 YouTube kanalında mevcut.
KAYA9063 dedi: Kalkmadı diye biliyorum Microsoft sitesinde yazıyor hala bende daha bugün yaptım bir yerde duydum kalkmış diye ama. Genişletmek için tıkla... Neden üstelediğinizi anlamadım. Bunu koskoca Microsoft moderatörü açıkladı. Tamsa 13 YouTube kanalında mevcut.
C Can1975 Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #18 Emrullah Önemli dedi: Insider dedim şaka mı yapıyorsunuz. Tamsa 13 Microsoft moderatörü açıkladı zaten. Genişletmek için tıkla... Gerçi sitede eski Insider kullanıcıları için geçerli olduğunu söylemişti. Kaynak: Preparing for Insider Preview Builds of Windows 11 UPDATE 6/28 at 12:30pm PDT: See this blog post on an update on Windows 11 minimum system requirements. Today, we unveiled Windows 11 to the world, and we know Windows Insiders are super excited to get th blogs.windows.com
Emrullah Önemli dedi: Insider dedim şaka mı yapıyorsunuz. Tamsa 13 Microsoft moderatörü açıkladı zaten. Genişletmek için tıkla... Gerçi sitede eski Insider kullanıcıları için geçerli olduğunu söylemişti. Kaynak: Preparing for Insider Preview Builds of Windows 11 UPDATE 6/28 at 12:30pm PDT: See this blog post on an update on Windows 11 minimum system requirements. Today, we unveiled Windows 11 to the world, and we know Windows Insiders are super excited to get th blogs.windows.com
KAYA9063 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 69 1 Temmuz 2021 #19 Emrullah Önemli dedi: Neden üstelediğinizi anlamadım. Bunu koskoca Microsoft moderatörü açıkladı. Tamsa 13 YouTube kanalında mevcut. Genişletmek için tıkla... Modaratör Diyor Peki Sitesinde Neden Yazıyor Onu Anlamadım Daha Belki Daha Tam Resmi Karar Değil
Emrullah Önemli dedi: Neden üstelediğinizi anlamadım. Bunu koskoca Microsoft moderatörü açıkladı. Tamsa 13 YouTube kanalında mevcut. Genişletmek için tıkla... Modaratör Diyor Peki Sitesinde Neden Yazıyor Onu Anlamadım Daha Belki Daha Tam Resmi Karar Değil
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #20 KAYA9063 dedi: Microsoft TPM isteğinden ne zaman vazgeçer? Genişletmek için tıkla... Win 10 isosunun içindeki sources kısmını(install.esd hariç) Win 11 sources'e atarsanız TPM'e gerek duymuyor.
KAYA9063 dedi: Microsoft TPM isteğinden ne zaman vazgeçer? Genişletmek için tıkla... Win 10 isosunun içindeki sources kısmını(install.esd hariç) Win 11 sources'e atarsanız TPM'e gerek duymuyor.