risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 161 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #11 f0rd dedi: Hocam evet genel bir sorunmuş, yarım saat önce Reddit'den ve X'den bildirmişler. Reddit Postu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et X Postu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bildiri için teşekkürler hocam. Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre Xbox'ı ve Minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... Yarına düzelir bence hocam
f0rd dedi: Hocam evet genel bir sorunmuş, yarım saat önce Reddit'den ve X'den bildirmişler. Reddit Postu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et X Postu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bildiri için teşekkürler hocam. Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre Xbox'ı ve Minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... Yarına düzelir bence hocam
Olricc Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #12 Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre xbox'ı ve minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzun bir süre hocam? hacklenme gibi bir olay mı var? xbox a erişebiliyorum ama sadece Minecraft açılmıyor.
Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre xbox'ı ve minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzun bir süre hocam? hacklenme gibi bir olay mı var? xbox a erişebiliyorum ama sadece Minecraft açılmıyor.
BORDERMAN Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #13 Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre Xbox'ı ve Minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... O kadar uzun süreceğini sanmıyorum.
Nealarus dedi: Hayırlı olsun, uzun bir süre Xbox'ı ve Minecraft'ı unutun. Genişletmek için tıkla... O kadar uzun süreceğini sanmıyorum.
M mrcev Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #14 Olricc dedi: Ne Mojang'ın sitesinden ne de Minecraft Launcher üzerinden giriş yapamıyorum. Xbox Live'da sorun olduğunu gösteren bir hata alıyorum. Windows'u güncelledim ve Xbox Live'ı silip yükledim. Ama sonuç hala aynı. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sorun sunucuyla alakalı son durumu burdan takip edebilirsiniz Xbox Support support.xbox.com
Olricc dedi: Ne Mojang'ın sitesinden ne de Minecraft Launcher üzerinden giriş yapamıyorum. Xbox Live'da sorun olduğunu gösteren bir hata alıyorum. Windows'u güncelledim ve Xbox Live'ı silip yükledim. Ama sonuç hala aynı. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sorun sunucuyla alakalı son durumu burdan takip edebilirsiniz Xbox Support support.xbox.com
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 161 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #15 Olricc dedi: Ne kadar uzun bir süre hocam? Hacklenme gibi bir olay mı var? Xbox'a erişebiliyorum ama sadece Minecraft açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hacklenme gibi bir olay olacağını sanmıyorum hocam ama yakın zamanda açılır.
Olricc dedi: Ne kadar uzun bir süre hocam? Hacklenme gibi bir olay mı var? Xbox'a erişebiliyorum ama sadece Minecraft açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hacklenme gibi bir olay olacağını sanmıyorum hocam ama yakın zamanda açılır.