rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Bazı Microsoft uygulamaların logosu .png logosu şeklinde gözüküyor. Bu şekilde:
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 21 Haziran 2021 #2 Kullanıma engel değilse takılmayın bence.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #3 rbstsoul dedi: Merhabalar. Bazı Microsoft uygulamaların logosu. Png logosu şeklinde gözüküyor. Bu şekilde: Eki Görüntüle 1077280 Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi 1 ay sonra güncellemeden sonra düzeldi.
rbstsoul dedi: Merhabalar. Bazı Microsoft uygulamaların logosu. Png logosu şeklinde gözüküyor. Bu şekilde: Eki Görüntüle 1077280 Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi 1 ay sonra güncellemeden sonra düzeldi.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Haziran 2021 #4 CMD'yi açın, ardından şu komudu yazın; [CODE title="CMD Kodu" highlight="1"]SFC/SCANNOW[/CODE]
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 21 Haziran 2021 #5 Glade dedi: CMD'yi açın, ardından şu komudu yazın; [CODE title="CMD Kodu" highlight="1"]SFC/SCANNOW[/CODE] Genişletmek için tıkla... Scannow hiçbir zaman benim PC'm de işe yaramadı.
Glade dedi: CMD'yi açın, ardından şu komudu yazın; [CODE title="CMD Kodu" highlight="1"]SFC/SCANNOW[/CODE] Genişletmek için tıkla... Scannow hiçbir zaman benim PC'm de işe yaramadı.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #6 T.t dedi: Scannow hiçbir zaman benim PC'm de işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Linux kullanıyor olarak gözüküyorsunuz. Çift işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?
T.t dedi: Scannow hiçbir zaman benim PC'm de işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Linux kullanıyor olarak gözüküyorsunuz. Çift işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #7 Ardaa41 dedi: Linux kullanıyor olarak gözüküyorsunuz. Çift işletim sistemi mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bana dediyseniz hayır. Benim için sıkıntı yaratmıyor ancak kötü gözüküyor. Son düzenleme: 21 Haziran 2021
Ardaa41 dedi: Linux kullanıyor olarak gözüküyorsunuz. Çift işletim sistemi mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bana dediyseniz hayır. Benim için sıkıntı yaratmıyor ancak kötü gözüküyor.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #8 rbstsoul dedi: Hocam bana dediyseniz hayır. Benim için sıkıntı yaratmıyor ancak kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi güncelleme geldikten sonra genellikle düzeltiliyor.
rbstsoul dedi: Hocam bana dediyseniz hayır. Benim için sıkıntı yaratmıyor ancak kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi güncelleme geldikten sonra genellikle düzeltiliyor.