Besleyici34 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Merhabalar benim arkadaşım GameLoop'tan Dragon City oynamak istiyordu. Ama GameLoop açılmıyor ve Microsoft onu askıya alıyor çözümünü aradık bulamadık. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler.
Merhabalar benim arkadaşım GameLoop'tan Dragon City oynamak istiyordu. Ama GameLoop açılmıyor ve Microsoft onu askıya alıyor çözümünü aradık bulamadık. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler.
EntityCosmologist Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Çözümler 3 28 Temmuz 2021 #2 GameLoop yerine farklı bir emülatör denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Besleyici34 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 EntityCosmologist dedi: GameLoop yerine farklı bir emülatör denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sormadım ama sorarım Artı 0 Eksi
EntityCosmologist dedi: GameLoop yerine farklı bir emülatör denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sormadım ama sorarım