Maili bugün aldım, yani güncel. Aktif olarak aşağıdaki iş açıkları ve daha fazlası mevcut.
Yazılım Mühendisliği Yöneticisi II, Site Güvenilirliği Mühendisliği, Google Cloud
- Bilgisayar Bilimleri alanında lisans derecesi, ilgili bir alan veya eşdeğer pratik deneyim.
- Veri yapıları veya algoritmaları konusunda 8 yıllık deneyim.
- Bir veya daha fazla programlama dilinde yazılım geliştirme konusunda 5 yıllık deneyim.
- Kişileri veya ekipleri yönetme, projelere liderlik etme ve dağıtılmış sistemleri tasarlama,
- analiz etme ve sorun giderme konusunda 3 yıllık deneyim.
Kıdemli Yazılım Mühendisi, Gömülü Sistemler/Ürün Yazılımı, AR
- Lisans derecesi veya eşdeğeri pratik deneyim.
- Bir veya daha fazla programlama dilinde yazılım geliştirme ve veri yapıları/algoritmalar
- konusunda 5 yıllık deneyim.
- Yazılım ürünlerini test etme, bakımını yapma veya başlatma konusunda 3 yıllık deneyim ve yazılım tasarımı ve mimarisi konusunda 1 yıllık deneyim.
- Gömülü işletim sistemleriyle çalışma konusunda 3 yıllık deneyim.
Test Mühendisi III, Piksel
- Lisans derecesi veya eşdeğeri pratik deneyim.
- Kodlama, test metodolojileri geliştirme, test planları yazma, test senaryoları oluşturma ve hata ayıklama konularında 3 yıllık deneyim.
Ve dahası.
Find your next job at Google — Careers at Google.
www.google.com
Mülakat konusunda bilgileri için hem bu yerlerde çalışan veya çalışmış hem de Youtube'da içerik üreten içerik üreticilerini takip edebilirsin. Yeni yeni şeyler türettiklerini ve insan elemede mükemmel olduklarını biliyorum.