Alp Eren Özalp Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 25 Eylül 2023 #21 Fat32ps dedi: Ve ayrıca maili geri almadan önce xboxa dekont atabiliyorsan at ve e postaya erişim sağlayamadığını söyle. Genişletmek için tıkla... Bak EA hesabımı da çalmışlar onunki gelmiş ama Microsoft'tan bir şey gelmemiş
Fat32ps dedi: Ve ayrıca maili geri almadan önce xboxa dekont atabiliyorsan at ve e postaya erişim sağlayamadığını söyle. Genişletmek için tıkla... Bak EA hesabımı da çalmışlar onunki gelmiş ama Microsoft'tan bir şey gelmemiş
Fat32ps Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #22 Alp Eren Özalp dedi: Bak EA hesabımı da çalmışlar onunki gelmiş ama Microsoft'tan bir şey gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Onun dekontu varsa onu atın beraber geldi deyin şu anda e postaya erişemiyorum deyin.
Alp Eren Özalp dedi: Bak EA hesabımı da çalmışlar onunki gelmiş ama Microsoft'tan bir şey gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Onun dekontu varsa onu atın beraber geldi deyin şu anda e postaya erişemiyorum deyin.
Alp Eren Özalp Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 25 Eylül 2023 #23 Fat32ps dedi: Onun dekontu varsa onu atın beraber geldi deyin şu anda e postaya erişemiyorum deyin. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bakacağım artık inşallah çözülür
Fat32ps dedi: Onun dekontu varsa onu atın beraber geldi deyin şu anda e postaya erişemiyorum deyin. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bakacağım artık inşallah çözülür