Microsoft Visual C++ 2015 Kurulumda Takılma Sorunu

Eren Eker

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Windows 8.1 (64bit)'de Visual C++ 2015 yüklenirken tam biteceği zaman: "İşleniyor: Windows81_x64" kısmında takılıyor bir türlü kurulum gerçekleşmiyor. Visual'ı kurmamdaki sebep ise PUBG Lite PC 'ye girmeye çalıştığımda "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" bilgisayarınızda bulunamadı" hatasıydı.
1548501363244.png

Aynı sorunu yaşıyordum :) Bende PUBG LITE ye girdiğimde böyle hata alıyordum ve kuramıyordum C++ programını. Ben karışık br çözüm bulmuştum internetten api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll indirip system32 ve syswow64 e atmıştım sonra c++ ı kaldırmıştım 2015 sürümünü sonra tekrar yüklemeye çalıştım yine dondu sinirlenip indirmeyi görev yöneticisinden kapatıp bilgisayarı prizden çekmiştim tekrar açtığımda windows açıldığında c++ kurulum ekranı geldi kendiliğinden bende kurdum sendeki yerde 3-5 dk takıldı sonra kurdu fakat sende işe yarayacağından emin değilim ve api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dosyasını veremem nedeni format attım bilgisayara maalesef yok ama internetten araştırıp bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı