Çözüldü Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhandn

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul / Türkiye
Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable'ı kurmam gerekli. Ve kurarken bu hatayı alıyorum:
0x80070666

Program Ekle veya Kaldır kısmından Visual Redistributable Ekran Görüntüsü;

Çözüm
Ney için kurman gerekli? Hatayı almadan kurmak istiyorum diyorsan 2015-2019'ları kaldırabilirsin. Sorun böylece çözülecek. Ama yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü halihazırda kurulu olan C++ 2015-2019'a kurmak istediğin 2015 kütüphaneleri de dahil. Adından da anlaşabileceği üzere.
Ney için kurman gerekli? Hatayı almadan kurmak istiyorum diyorsan 2015-2019'ları kaldırabilirsin. Sorun böylece çözülecek. Ama yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü halihazırda kurulu olan C++ 2015-2019'a kurmak istediğin 2015 kütüphaneleri de dahil. Adından da anlaşabileceği üzere.

Çözüm
Ney için kurman gerekli?
Bu hatayı aldığım için.

2015-2019'ları kaldırabilirsin.
Teşekkürler , şimdi deniyorum.

@Batuhandn

Herkesin hatasının nedeni aynı olmayabiliyor. Kendi Process Monitor raporunla beraber konu açarsan çözmeye çalışırız sorununu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…