Çözüldü Microsoft Visual C + + 2019 yüklerken "vc_runtimeminimum_x64.MSI" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TR1905

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Visual C + + 2019 yüklerken böyle bir hata karşıma çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-04_165358216.png
    199,5 KB · Görüntüleme: 416
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Revo Uninstaller ile tüm Visual C++ sürümlerini kaldırın ve bu paket ile hepsini kurun:

Revo Uninstaller ile tüm Visual C++ sürümlerini kaldırın ve bu paket ile hepsini kurun:

Çözüm

Dediklerinin hepsini yaptım fakat aynı hatayla tekrar karşılaştım. En azından hepsini temiz bir şekilde kurmuş oldum.
Yardımın için teşekkür ederim.

Dediklerinin hepsini yaptım fakat aynı hatayla tekrar karşılaştım. En azından hepsini temiz bir şekilde kurmuş oldum.
Yardımın için teşekkür ederim.

Hepsini kurarak çözdün mü?

Aynı sorunu yaşadım dediklerinizle sorunu çözemedim fakat aşağıdaki videodaki adımlarla sorunu çözebildim, diğer arkadaşlara da yardımcı olacağını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağolun aynı probleme sahiptim iki gündür çözümünü arıyordum. Kaç kere sildim yükledim visual c++ ları. Normalde sorun yoktu Epic Games den Fall Guys indirdidiğimde visual kurmamı istiyordu ve aynı şekilde uyarı ekranı gelip bir konum soruyordu. Videodan hallettim meseleyi oyun açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…