B Bolulu Bünyamin Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi bu hatayı nasıl çözerim ? Microsoft visual c++ yükledim fakat yine aynı hatayı veriyor.
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi bu hatayı nasıl çözerim ? Microsoft visual c++ yükledim fakat yine aynı hatayı veriyor.
bykclk Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #2 Recep Baltaş dedi: İşletim sistemin nedir ? 8.1 64 Bit öneriyoruz öncelikle. Bu hatanının nedeni de genelde bilgisayarında yüklü olan Visual C++ Runtime Redist paketlerinin bozulmuş olmasıdır. Uygun paketi indirip onardığında sorunun çözülmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş dedi: İşletim sistemin nedir ? 8.1 64 Bit öneriyoruz öncelikle. Bu hatanının nedeni de genelde bilgisayarında yüklü olan Visual C++ Runtime Redist paketlerinin bozulmuş olmasıdır. Uygun paketi indirip onardığında sorunun çözülmesi muhtemel. Genişletmek için tıkla...