genghisskhann Femtopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Selam, Visual Studio da şöyle bir sıkıntım var, bütün kodlarını şu şekilde yazmış bir arkadaşım var: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bunu bir kısayol ile süslü parantezleri açacak bir kısayol vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım, şu şekilde: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bilen hatırlayan varsa çok güzel olur, teşekkürler şimdiden.
Selam, Visual Studio da şöyle bir sıkıntım var, bütün kodlarını şu şekilde yazmış bir arkadaşım var: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bunu bir kısayol ile süslü parantezleri açacak bir kısayol vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım, şu şekilde: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bilen hatırlayan varsa çok güzel olur, teşekkürler şimdiden.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2024 #2 genghisskhann dedi: Selam, Visual Studio da şöyle bir sıkıntım var, bütün kodlarını şu şekilde yazmış bir arkadaşım var: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bunu bir kısayol ile süslü parantezleri açacak bir kısayol vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım, şu şekilde: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bilen hatırlayan varsa çok güzel olur, teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... AltGr + 7 ile yapabilirsin.
genghisskhann dedi: Selam, Visual Studio da şöyle bir sıkıntım var, bütün kodlarını şu şekilde yazmış bir arkadaşım var: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bunu bir kısayol ile süslü parantezleri açacak bir kısayol vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım, şu şekilde: If (Input. Getkey(keycode. Space)) { Debug.Log("pressed space"); } Bilen hatırlayan varsa çok güzel olur, teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... AltGr + 7 ile yapabilirsin.
genghisskhann Femtopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 RufatM dedi: AltGr + 7 ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Süslü parantez açmak için kısayolu sormuyorum, AltGr+7 ve AltGr+0 dan bahsetmiyorum. Süslü parantezleri alt alta sıralayacak bir kısayol vardı. şundan: {Debug} şuna: { Debug }
RufatM dedi: AltGr + 7 ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Süslü parantez açmak için kısayolu sormuyorum, AltGr+7 ve AltGr+0 dan bahsetmiyorum. Süslü parantezleri alt alta sıralayacak bir kısayol vardı. şundan: {Debug} şuna: { Debug }
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2024 #4 genghisskhann dedi: Süslü parantez açmak için kısayolu sormuyorum, AltGr+7 ve AltGr+0 dan bahsetmiyorum. Süslü parantezleri alt alta sıralayacak bir kısayol vardı. şundan: {Debug} şuna: { Debug } Genişletmek için tıkla... How to automatic format code in Visual Studio - Microsoft Q&A bunu deneyebilir misin ?
genghisskhann dedi: Süslü parantez açmak için kısayolu sormuyorum, AltGr+7 ve AltGr+0 dan bahsetmiyorum. Süslü parantezleri alt alta sıralayacak bir kısayol vardı. şundan: {Debug} şuna: { Debug } Genişletmek için tıkla... How to automatic format code in Visual Studio - Microsoft Q&A bunu deneyebilir misin ?