Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Visual Studio'u yeni kurdum fakat şöyle bir problemim var, kullanmak istediğim program listede yok. Bu programı nasıl bulabilirim?
Visual Studio'u yeni kurdum fakat şöyle bir problemim var, kullanmak istediğim program listede yok. Bu programı nasıl bulabilirim?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 19 Aralık 2023 #2 Tam olarak ne dediğini anlamadım ama forma komponent eklemeyi soruyorsan View menüsü altından ToolBox'ı aktif edip istediğin kontrolü sürükle bırak ile form üstüne atabilirsin. Artı 0 Eksi
Tam olarak ne dediğini anlamadım ama forma komponent eklemeyi soruyorsan View menüsü altından ToolBox'ı aktif edip istediğin kontrolü sürükle bırak ile form üstüne atabilirsin.
S Sony_Ericsson Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 203 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #3 Tollbox'da sağ tıklayıp choose items. Açılan sayfada .NET Framework components seçeneğine tıkla. İstediğin componentin kutucuğunu doldur ok de. Seçtiğin component toolbox eklenecektir. Artı 0 Eksi
Tollbox'da sağ tıklayıp choose items. Açılan sayfada .NET Framework components seçeneğine tıkla. İstediğin componentin kutucuğunu doldur ok de. Seçtiğin component toolbox eklenecektir.
KS KS Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 Videoda üstat direk tıklıyor ve orası açılyıor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Projeyi acınca direk karşınıa cıkıyor bunu yapamıyorum işte Son düzenleme: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Videoda üstat direk tıklıyor ve orası açılyıor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Projeyi acınca direk karşınıa cıkıyor bunu yapamıyorum işte
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 20 Aralık 2023 #5 Wroozlyr dedi: Videoda üstat direk tıklıyor ve orası açılyıor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Projeyi acınca direk karşınıa cıkıyor bunu yapamıyorum işte Genişletmek için tıkla... Solution kapatılmadan önce hangi classlar açıksa onlar gelir karşına. Kapatmadığına emin misin? Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Videoda üstat direk tıklıyor ve orası açılyıor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Projeyi acınca direk karşınıa cıkıyor bunu yapamıyorum işte Genişletmek için tıkla... Solution kapatılmadan önce hangi classlar açıksa onlar gelir karşına. Kapatmadığına emin misin?