Q Quinttet Kilopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Merhaba, Visual Studio'ya C yüklemeye çalışıyorum. Eklenti olarak bu seçeneklerden hangilerini seçmem gerekiyor?
Merhaba, Visual Studio'ya C yüklemeye çalışıyorum. Eklenti olarak bu seçeneklerden hangilerini seçmem gerekiyor?
M Megabyte Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 59 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 "C++ ile masaüstü geliştirme" seçtiğiniz zaman galiba C derleyicisi ve kütüphaneleri de geliyor diye biliyorum.
"C++ ile masaüstü geliştirme" seçtiğiniz zaman galiba C derleyicisi ve kütüphaneleri de geliyor diye biliyorum.
Vive L'athéisme Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel i3-1115G4 (4) @ 4.100GHz 16GB RAM Cinsiyet Diğer Meslek Elektrik-Elektronik Teknikeri, Software Developer 17 Ekim 2022 #3 C++ ile konsol uygulaması aç dosya uzantısı cpp yerine c yap. C yazmaya hazırsın.
Q Quinttet Kilopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #4 @Vive L'athéisme peki bildiğin başlangıç seviye kaliteli bir C dersi kaynağı var mı?
Vive L'athéisme Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel i3-1115G4 (4) @ 4.100GHz 16GB RAM Cinsiyet Diğer Meslek Elektrik-Elektronik Teknikeri, Software Developer 18 Ekim 2022 #5 Quinttet dedi: @Vive L'athéisme peki bildiğin başlangıç seviye kaliteli bir C dersi kaynağı var mı? Genişletmek için tıkla... Bence CS50 ile başla. C ile öğretiyorlar. Ayrıca Raspberry Pi'nin C kitabı var. Ücretsiz olarak onu indirebilirsin ve okuyabilirsin. İlk CS50 bitirmen çok iyi olur. Hafıza, veri yapıları ve algoritmalar gibi konuları ele alıyorlar.
Quinttet dedi: @Vive L'athéisme peki bildiğin başlangıç seviye kaliteli bir C dersi kaynağı var mı? Genişletmek için tıkla... Bence CS50 ile başla. C ile öğretiyorlar. Ayrıca Raspberry Pi'nin C kitabı var. Ücretsiz olarak onu indirebilirsin ve okuyabilirsin. İlk CS50 bitirmen çok iyi olur. Hafıza, veri yapıları ve algoritmalar gibi konuları ele alıyorlar.