Microsoft WebView2'yi silmek sakıncalı mı?

Makaleler
1
Tarayıcı olarak Google kullanıyorum, Edge ile hiçbir işim yok. WebView2 hem kaynak kullandığı hem de bazı hatalara yol açtığı için sildim ancak herhangi bir sakıncası olur mu? Bir de duyduğum kadarı ile sanırım Widgetler'de bunun ile çalışıyormuş, widgetlar nedir? Bu yazılım gerekli mi?

Silebilirsiniz her yeni formatımda silerim hiç bir sorun yaşamadım.

Widget, taskbardan eksta etkileşime girebildiğiniz appler hava durumu gibi, borsa gibi vs. kısaca ram tüketen gereksiz çöp windows uygulamaları.

Silebilirsiniz her yeni formatımda silerim hiçbir sorun yaşamadım.

Widget, taskbardan ekstra etkileşime girebildiğiniz appler hava durumu gibi, borsa gibi vs. kısaca RAM tüketen gereksiz çöp Windows uygulamaları.

Hocam inanın ki daha bir güne bir gün bu dediklerinizi kullanmadım, kullanacak olsam dahi hava durumuna vs tarayıcı üzerinden bakıyorum. Sonsuz teşekkür ediyorum.
Bir de konu dışı olur mu bilmiyorum ancak yeni formatınızda başka kapattığınız bu gibi işlemler var mı?

Hocam Windows'ta gereksiz şey dolusuyla var bunları el ile tek tek de kapatamazsınız ben AtlasOS kullanıyorum temiz format sonrasında yapılan 10dakikalık bir müdahale sonrası işletim sistemi gereksiz applerden arınmış, törpülenmiş bir bilgisayarınız oluyor AtlasOS'u araştırın YouTube'da onlarca performans karşılaştırmaları mevcut kendi sitesindeki verilere göre:

Boşta RAM kullanımı: 2.9GB -> 1.4 GB

Boşta işlemci kullanımı: 2-10% -> 0%

FPS değişimi: 217.5 FPS -> 365.91 FPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı