Microsoft Windows 10 1709 sorunlarını düzelten güncelleme ne zaman gelecek?

Bende daha değişik. PC'yi kapatmadan önce ne açıksa yeniden açtığımda hepsi birden açılmaya başlıyor. (Oyunlar dahil)

Bende daha değişik. PC'yi kapatmadan önce ne açıksa yeniden açtığımda hepsi birden açılmaya başlıyor. (Oyunlar dahil)
Aynen öyle, Lenovo Z585 laptopumda da öyle olmuştu. Şu an Win 8.1'deyim, güncelleme geldiği an da Windows 10 yükleyeceğim.

Ben de sadece bende var sanıyordum bu sorun. Format atmayı düşünüyordum kronik sanırım. Gece oyun indirmeye bırakıyorum sabaha karşı baktığımda pc hiç tepki vermiyor ekran dahi gelmiyor. Reset tuşuna basmadan işlem yapamıyorum , fakat harddisk veri yazıyor gibi ses geliyor ve hdd ledi yanmaya devam ediyor.

Arkadaşlar hep birlikte Microsoft Windows Türkiye Blog/Forumuna yazalım. Düzeltme güncellemesi için.

Düzeltme güncellemesi diye bahsediyoruz; ama böyle bir güncelleme hiç çıkmayabilir. Microsoft, bu tarz konularda sessiz kalmayı seviyor.

Ben yükseltme yapmadım, Windows 10 1703'ü tamamen sildim, Windows 10 1709'u en baştan temiz kurdum, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…