Microsoft Windows 10 Home Türkçe 32/64 Bit KUTU USB 3.0

Fatih Kuloğlu

Megapat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Öncelikle hayırlı Ramazanlar arkadaşlar,
Nasip olursa ayın sonunda yeni bir bilgisayar toplayacağım. İnternet sitelerinde araştırdığım Windows 10 home Türkçe kutu fiyatlarında çok fark mevcut, bende en hesaplısını almak istiyorum. Değerlendirme alacağım kriter ne olmalı ? Bazı sitelerde en alt bölümde;
Ek Sistem Gereksinimleri
Ekte verilen ve ayrıca microsoft.com/useterms adresinde de bulunan Lisans Koşullarını kabul etmelisiniz.
Aktivasyon gereklidir • Tek lisans • USB 3.0'te 32 ve 64-bit
Şeklinde açıklama var. Bu Microsoft'a yeniden ayrı bir ücret ödeyeceğimiz anlamına mı geliyor ? Microsoft Türkiye telefonunu aradım. Bana hemen lisans satmaya çalıştılar, bilgi vermediler.
Eksen bilgisayar, Nova bilgisayar, Sinerji Bilgisayar güvenilir midir ? Hesabıma uygun olacak şekilde parçaları toplayacağım.
Herkese iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırdığım kadarıyla ucuz keyler ya 1 yıllık veya bilgisayara bağlı, parça değişiminde bile kullanılamaz oluyor, işin sahtekarlığı çok, amaç sadece malı sıkılamak. Sağlıklı ve açık bilgi bulamadım. Forum arkadaşlarıma danışayım istedim. Ben aldığımda hem hesaplı olsun hemde bilgisayarın parçası bozulursa değiştirmem gerekir, sıkıntı çıkarmasın istiyorum, tabi birde 1 yıl sonra süreniz doldu demesin :)
Bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı