Microsoft, Windows 12 İçin Testlere Başlıyor Olabilir

Az önce LTBS 2016 kurdum. Update'n tutun açık olabilecek her hizmet açıktı ve 600 MB Ram kullanıyordu ve çok hızlıydı.

Sürücü desteği olsa AMD'nin direkt kullanırdım.

Windows 10'dan sonra gerisi performans sorunlarına yol açıyor hep.

macOS gibi her yıl yeni sürüme geçiyorlar demek ki. Mantıklı bence. Tek bir sürüme tonlarca özellik ekleyip hem kullanıcıya yük oluyorlar hem de herhangi bir anlamı yok. Sadece her sürüm yükselttiklerinde Windows 10'dan 11'e geçermiş gibi aptalca sistem gereksinimleri istemesinler yeterli.

Benim kart da hurda zaten W10'nun algıladığı sürücü ile çalışıyor. Ama Lfs'de fps artışı yaşadım.
Gigabyte sitesinde ana karta özel sürücüler varya. Bunlar içinde eski Windows sürümlerinin;
GPU, chipset, ses gibi tüm sürücüleri mevcut zaten ama güncel sürücüler değil işte
.

Pardon yokmuş .

Windows 10>XP
Windows 11>Vista
Windows 12>7

Microsoft'un kimyasına göre sıralanırsa bu şemanın izleneceği düşünülüyor. Adam akıllı bir şey yapmadan önce batırıyor çünkü genelde. Windows 8 ve 10 gibi.

Çıkış yaptıktan sonra ilk bir yıl kullanmayı düşünmüyorum ama bence çok acele ediyorlar. 11 ile alakalı bu kadar şikayet eden kullanıcılar varken ne gerek var yeni sürümle uğraşmaya. Windows 11 daha 10'un yerini alamadı çoğu kişinin gözünde şimdi 12 çıkacak diyorlar anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…