Microsoft, Windows 12 İçin Testlere Başlıyor Olabilir

Amaçları o hocam şu an Apple da eskiden MC da çalışan yüksek yazılım mühendisi abim demişti 12 çıkacak millet Windows'u güncellemeyi kapatmaya çalıştığı için MC rahatsız büyük güncellemeleri yepyeni sürüm gibi çıkartacaklar eskiye desteği hızlı kesecekler.

Windows 11 çıktığından beri kullanıyorum şiir gibi akıyor. Gelsin hele 12 onada akalım

3 yıl içinde yeni işletim sistemi çıkarmak Microsoft gibi, en büyük pazar payına sahip bir şirket için iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sonra sonu XP gibi facia olur. İnsanlara 7 yıl boyunca aynı işletim sistemini ve aynı tarayıcıyı (İE 6'yı) dayatan bir şirketten bahsediyoruz. Microsoft yüzünden az kalsın bilgisayarların gelişimi duruyordu. Windows XP'ye 7 yıl boyunca güncelleme gelmedi. Bize yıllarca İnternet Explorer 6 kullandırttılar. O dönemde teknoloji durma noktasındaydı resmen. İntel, Pentium işlemcileri modifiye yıllarca bize kakaladı.
Yani uzun lafın kısası "Yenilik Her Zaman İyidir".

Microsoft her yıl yeni Windows sürümü çıkartmalıdır. Tıpkı Android'de, iOS'ta ve MacOS'ta hatta Linux'ta olduğu gibi... Her yıl bir Windows sürümü çıkmalı; Windows 12.0, Windows 12.4.7, Windows 13.7, Windows 16.2 gibi olmalı.

Aslında alışık olsam Linux daha iyi de. Onu ben kullanamıyorum.

Hocam Fedora veya Ubuntu kullanmanızı öneririm. Fedora bence daha iyi son kullanıcı için Terminal vs. kullanmanıza gerk yok her şey markette var. Ben Fedora kullanıyorum gayet kararlı ve son kullanıcı için uygun.
Gnome arayüzü ile birlikte geliyor zaten, Mac kullanıcılarının aşina olduğu bir arayüz.

Windows XP veya Vista temalı bir şey yapsınlar yeter.

Ubuntu kullanıyorum biraz ama yine de çok rahat vermiyor. Bilemediğim çok şey oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…