Microsoft Windows 7'den desteğini çektiği zaman Windows 7'lere ne olacak?

Anumsln

Centipat
Arkadaşlar ben Windows 7 Ultimate kullanıyorum Microsoft desteğini çektiği zaman işletim sistemim hala kullanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey olmayacak. Sadece güvenlik güncelleştirmeleri vs. almayacak o kadar. İster kullanın ister kullanmayın o sizin kararınız. Ama size önerim Windows 10'un en son sürümüne geçmeniz.

Hiçbir şey olmayacak. Sadece güvenlik güncelleştirmeleri vs. almayacak o kadar. İster kullanın ister kullanmayın o sizin kararınız. Ama size önerim Windows 10'un en son sürümüne geçmeniz.
Benim Sistemim zayıf ve eski bir sistem eminmisiniz ? Sistemim resimde duruyor ekran kartı
ATI Radeon Hd 4800 Series 1024mb

Server 2019 kurabilirsiniz. Ya da Windows 10 LTSB. Cidden az yer kaplıyorlar. Windows 10'un kendi dosyaları 32 GB yer kaplıyordu, bu sadece 9,5 GB yer kaplıyor.

Server 2019 kurabilirsiniz. Ya da Windows 10 LTSB.
Ben Fireworks Dreamweaver Sublime Text 3 adlı yazılım programları kullanıyorum da ha önceden Windows 10 Pro'ya geçmiştim gayet hızlıydı memnun ediciydi gerçekten fakat ismini yazdığım programları indirmeye çalıştığım zaman hata veriyordu setup çalışıyordu yükleniyordu ama masaüstünde olmuyordu ya da setup hata veriyordu bu yüzden Windows 7 Ultimate geçtim
Sisteminiz eski ise "bence" Windows 7 kullanmaya devam edin.
Bende öyle düşünüyorum sistemimi gönderdiğim ekran görüntüsünden görebilirsiniz

Windows XP ve Vista nasıl hâlâ kullanılıyorsa 7 de öyle kullanılmaya devam edecek. Sadece çok mühim durumlar haricinde güncelleştirme almayacak.

Sisteminiz idare eder. Windows 8.1'e geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…