Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 Tekerlek tıklaması çalışmıyor. Web sayfasındayken tekerleğe tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2015
Tekerlek tıklaması çalışmıyor. Web sayfasındayken tekerleğe tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor. Ne yapabilirim?
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #2 Bozulmuş veya yazılımsal sorun olabilir. Yazılımını silip tekrar yükleyin. www.microsoft.com: Yazılım Yüklemeleri: Wireless Mouse 5000
Bozulmuş veya yazılımsal sorun olabilir. Yazılımını silip tekrar yükleyin. www.microsoft.com: Yazılım Yüklemeleri: Wireless Mouse 5000
Emrah Yıldırım Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 163 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 Yazılımını zaten biraz önce yükledim. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Eğer bozuldu ise kendim yapabilir miyim acaba ?
Yazılımını zaten biraz önce yükledim. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Eğer bozuldu ise kendim yapabilir miyim acaba ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mart 2015 #4 Anahtarın belli bir ömrü var. Bozulmuştur. Yeni anahtar bulabileceğini sanmıyorum kolay kolay. Garantisi varsa gönderebilirsin ama. Logosft olması lazım distribütör.
Anahtarın belli bir ömrü var. Bozulmuştur. Yeni anahtar bulabileceğini sanmıyorum kolay kolay. Garantisi varsa gönderebilirsin ama. Logosft olması lazım distribütör.