GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 10 Ocak 2021 #11 PustiPowerV2 dedi: Şimdi LibreOffice kuruyorum yapabiliyorsam söylerim. @GreatestOfAlltimes hocam bir kaç tane program yüklendi hangisi Word yerine geçiyor? Genişletmek için tıkla... Writer hocam.
PustiPowerV2 dedi: Şimdi LibreOffice kuruyorum yapabiliyorsam söylerim. @GreatestOfAlltimes hocam bir kaç tane program yüklendi hangisi Word yerine geçiyor? Genişletmek için tıkla... Writer hocam.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #12 GreatestOfAlltimes dedi: Writer hocam. Genişletmek için tıkla... Peki dosya uzantısının ne olması gerekiyor?
GreatestOfAlltimes dedi: Writer hocam. Genişletmek için tıkla... Peki dosya uzantısının ne olması gerekiyor?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ocak 2021 #13 PustiPowerV2 dedi: Peki dosya uzantısının ne olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle docx.
PustiPowerV2 dedi: Peki dosya uzantısının ne olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle docx.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 10 Ocak 2021 #14 Uygulama ile uğraşmak istemediğim için Google'ın servisini kullanıyorum Her şeyi aynı. Kayıt ederken bir sürü format mevcut.
Uygulama ile uğraşmak istemediğim için Google'ın servisini kullanıyorum Her şeyi aynı. Kayıt ederken bir sürü format mevcut.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #15 Microftun Word'üne en iyi rakip WPS Office'dir. Tasarım ve kullanışlılık açısından LibreOffice programından daha iyidir.
Microftun Word'üne en iyi rakip WPS Office'dir. Tasarım ve kullanışlılık açısından LibreOffice programından daha iyidir.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #16 377619 dedi: Küçük harflerle docx. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bir tane daha sayfa nasıl ekliyoruz? @GreatestOfAlltimes Samotne Ciasteczka dedi: LibreOffice'de yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sayfa sonuna nasıl bir tane daha sayfa ekliyoruz? Son düzenleme: 10 Ocak 2021
377619 dedi: Küçük harflerle docx. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bir tane daha sayfa nasıl ekliyoruz? @GreatestOfAlltimes Samotne Ciasteczka dedi: LibreOffice'de yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sayfa sonuna nasıl bir tane daha sayfa ekliyoruz?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 10 Ocak 2021 #17 PustiPowerV2 dedi: Peki hocam bir tane daha sayfa nasıl ekliyoruz? @GreatestOfAlltimes Hocam peki sayfa sonuna nasıl bir tane daha sayfa ekliyoruz? Genişletmek için tıkla... Tüm sayfa dolduğu zaman otomatik ekliyor da onun dışında bilmiyorum hocam.
PustiPowerV2 dedi: Peki hocam bir tane daha sayfa nasıl ekliyoruz? @GreatestOfAlltimes Hocam peki sayfa sonuna nasıl bir tane daha sayfa ekliyoruz? Genişletmek için tıkla... Tüm sayfa dolduğu zaman otomatik ekliyor da onun dışında bilmiyorum hocam.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #18 GreatestOfAlltimes dedi: Tüm sayfa dolduğu zaman otomatik ekliyor da onun dışında bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sayfa eklemek yerine başka bir yere yaptım ve kaydettim.
GreatestOfAlltimes dedi: Tüm sayfa dolduğu zaman otomatik ekliyor da onun dışında bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sayfa eklemek yerine başka bir yere yaptım ve kaydettim.