Çözüldü Microsoft Word nasıl düz metin olarak yapıştırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hashtag

Hectopat
Daha fazla  
Yabancı kaynaklardan aldığım belli başlı metinleri kopyalayıp çevirerek bir sunum hazırlamam gerek. Lakin kaydettiğim metin, bulunduğu internet sitesinin ayarlarıyla birlikte kopyalanıyor diye tahmin ediyorum. Yapıştırılmış halinin fotoğrafı görüldüğü gibi. Yana yaslasam falan da pek bir farkı olmuyor zaten sizde sorunun ne olduğunu anlamışsınızdır. Bunun çözümünü nasıl sağlayabilirim?

Adsız.png

Önce not defterine yapıştır sonra oradan kopyalayıp Word'e yapıştır.
Bunu denemiştim lakin aynı sorun devam etti.
Yapıştırırken sağ tıkla. Orada yapıştırma seçeneklerinin altında metin seçeneklerini koru var, simge olarak. İşte ona basacaksın.
Teşekkürler sorun çözüldü dediğiniz gibi yaptığımda.
Yapıştırırken sağ tıkla. Orada yapıştırma seçeneklerinin altında metin seçeneklerini koru var, simge olarak. İşte ona basacaksın.
Hocam şuan metni yapıştırmaya çalıştığımda Yalnızca Metni Koru dışında bir seçenek çıkmıyor. Bir yanlış yaptım sanırım nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı