md9706 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Yarın tez ödevimi teslim edeceğim fakat sayfa numaralarını yapamıyorum. Çevremde sorduklarım da bana yardımcı olamadı. Word'den anlayan ve sayfa sayılarını yapabilecek birisi var mı şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar merhaba. Yarın tez ödevimi teslim edeceğim fakat sayfa numaralarını yapamıyorum. Çevremde sorduklarım da bana yardımcı olamadı. Word'den anlayan ve sayfa sayılarını yapabilecek birisi var mı şimdiden teşekkür ederim...
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 24 Haziran 2021 #2 Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com
Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com
SturmHexer Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 278 Çözümler 1 Yer Doncland 24 Haziran 2021 #3 Bu sayfa yardımcı olur sanırım. Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com
Bu sayfa yardımcı olur sanırım. Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 24 Haziran 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
md9706 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #5 LastPlayer dedi: Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama yapamadım.
LastPlayer dedi: Sayfa numarası ekleme - Microsoft Desteği Word belgelerinize sayfa numaraları ekleme. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama yapamadım.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Haziran 2021 #6 md9706 dedi: Biliyorum ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... Office hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
md9706 dedi: Biliyorum ama yapamadım. Genişletmek için tıkla... Office hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?