Ablamın üniversite projesinde 1 dönemlik Word gibi uygulamalar kullanması gerekiyor ama indirmeye baktığım zaman aboneli şekilde ücretlendirmişler. Benim bildiğim ücretsiz diye biliyordum. Bu programı nasıl ücretsiz şekilde indirebilirim ve PDF dışında da programları gerekli (doc, pptx. Gibi) ücretsiz uygulama var mı?
Ablamın üniversite projesinde 1 dönemlik World gibi uygulamalar kullanması gerekiyor ama indirmeye baktığım zaman aboneli şekilde ücretlendirmişler. Benim bildiğim ücretsiz diye biliyordum. Bu programı nasıl ücretsiz şekilde indirebilirim ve PDF dışında da programları gerekli (doc, pptx. Gibi) ücretsiz uygulama var mı?
Evet, öğrenci veya öğretmenseniz bedavaya elde edebiliyorsunuz Education programı altında. Eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız ucuz 365 hesapları satılmakta ve gayet güvenilirler.
Ablamın üniversite projesinde 1 dönemlik world gibi uygulamalar kullanması gerekiyor ama indirmeye baktığım zaman aboneli şekilde ücretlendirmişler. Benim bildiğim ücretsiz diye biliyordum. Bu programı nasıl ücretsiz şekilde indirebilirim ve PDF dışında da programları gerekli (doc, pptx. Gibi) ücretsiz uygulama var mı?
Evet, öğrenci veya öğretmenseniz bedavaya elde edebiliyorsunuz education programı altında. Eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız ucuz 365 hesapları satılmakta ve gayet güvenilirler.
Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin.
Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin.