T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 6 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bir Word dosyasındaki linke tıkladığım zaman şöyle bir uyarı alıyorum. Bunun çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar bir Word dosyasındaki linke tıkladığım zaman şöyle bir uyarı alıyorum. Bunun çözümü bilen var mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 6 Aralık 2022 #2 tuğrahan sezer dedi: Arkadaşlar bir Word dosyasındaki linke tıkladığım zaman şöyle bir uyarı alıyorum. Bunun çözümü bilen var mı? Eki Görüntüle 1595133 Genişletmek için tıkla... Ofis hesabınızı kuruluş hesabı olarak girmişsiniz. Hesap bilgilerine girip o ayarı pasifleştirin
tuğrahan sezer dedi: Arkadaşlar bir Word dosyasındaki linke tıkladığım zaman şöyle bir uyarı alıyorum. Bunun çözümü bilen var mı? Eki Görüntüle 1595133 Genişletmek için tıkla... Ofis hesabınızı kuruluş hesabı olarak girmişsiniz. Hesap bilgilerine girip o ayarı pasifleştirin
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 6 Aralık 2022 #3 izmirkartali dedi: Ofis hesabınızı kuruluş hesabı olarak girmişsiniz. Hesap bilgilerine girip o ayarı pasifleştirin Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım hocam bunu? Oturumu kapatmayı denedim ama işe yaramadı.
izmirkartali dedi: Ofis hesabınızı kuruluş hesabı olarak girmişsiniz. Hesap bilgilerine girip o ayarı pasifleştirin Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım hocam bunu? Oturumu kapatmayı denedim ama işe yaramadı.