Microsoft Xbox 360 Store'dan FIFA alımı

Emrw

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, Store'dan FIFA 15 almak istiyorum. Satın alma bölümünde parayla satılmıyor ve "kod kullan" seçeneği çıkıyor. Kodu nereden satın alabilirim? Sadece FIFA 19 satın alınabiliyor, ona da 230 lira vermek istemiyorum.

İkinci el 15 -20 liraya bulabilirsin. Ayrıca çoğu insan torrent kullanıyor Xbox 360 için.

Aldığıma değer mi fiyatı?

Torrent desteklemiyor modeli. Bugün biriyle takas yapacaktım gelmedi 2 saat yol yürüdüm ve bekledim o kadar. En düşük 60 lira internette.

Fiyatı aldıgına değer bence deneyimime göre konusuyorum ama ginede sen bilirsin.

Öyle bir şey yok içine JTAG takıyorlar ne istersen atarsın. Kim dedi sana desteklemiyor diye.
Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş.

Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş.

Bu işle uğraşan insanlar var maalesef PS3'teki gibi evde yapılan bir işlem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…