Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Merhaba, Store'dan FIFA 15 almak istiyorum. Satın alma bölümünde parayla satılmıyor ve "kod kullan" seçeneği çıkıyor. Kodu nereden satın alabilirim? Sadece FIFA 19 satın alınabiliyor, ona da 230 lira vermek istemiyorum.
Merhaba, Store'dan FIFA 15 almak istiyorum. Satın alma bölümünde parayla satılmıyor ve "kod kullan" seçeneği çıkıyor. Kodu nereden satın alabilirim? Sadece FIFA 19 satın alınabiliyor, ona da 230 lira vermek istemiyorum.
B BulutCanQ Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Al gitsin kankam boş ver.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 16 Şubat 2021 #3 İkinci el 15 -20 liraya bulabilirsin. Ayrıca çoğu insan torrent kullanıyor Xbox 360 için.
Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 BulutCanQ dedi: Al gitsin kankam boş ver. Genişletmek için tıkla... Aldığıma değer mi fiyatı? HACIDANİKİNCİEL dedi: İkinci el 15 -20 liraya bulabilirsin. Ayrıca çoğu insan torrent kullanıyor Xbox 360 için. Genişletmek için tıkla... Torrent desteklemiyor modeli. Bugün biriyle takas yapacaktım, gelmedi. 2 saat yol yürüdüm ve bekledim o kadar. En düşük 60 lira internette.
BulutCanQ dedi: Al gitsin kankam boş ver. Genişletmek için tıkla... Aldığıma değer mi fiyatı? HACIDANİKİNCİEL dedi: İkinci el 15 -20 liraya bulabilirsin. Ayrıca çoğu insan torrent kullanıyor Xbox 360 için. Genişletmek için tıkla... Torrent desteklemiyor modeli. Bugün biriyle takas yapacaktım, gelmedi. 2 saat yol yürüdüm ve bekledim o kadar. En düşük 60 lira internette.
B BulutCanQ Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 Emrw dedi: Aldığıma değer mi fiyatı? Torrent desteklemiyor modeli. Bugün biriyle takas yapacaktım gelmedi 2 saat yol yürüdüm ve bekledim o kadar. En düşük 60 lira internette. Genişletmek için tıkla... Fiyatı aldıgına değer bence deneyimime göre konusuyorum ama ginede sen bilirsin.
Emrw dedi: Aldığıma değer mi fiyatı? Torrent desteklemiyor modeli. Bugün biriyle takas yapacaktım gelmedi 2 saat yol yürüdüm ve bekledim o kadar. En düşük 60 lira internette. Genişletmek için tıkla... Fiyatı aldıgına değer bence deneyimime göre konusuyorum ama ginede sen bilirsin.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 16 Şubat 2021 #6 Emrw dedi: Torrent desteklemiyor modeli. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok içine JTAG takıyorlar ne istersen atarsın. Kim dedi sana desteklemiyor diye.
Emrw dedi: Torrent desteklemiyor modeli. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok içine JTAG takıyorlar ne istersen atarsın. Kim dedi sana desteklemiyor diye.
Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #7 HACIDANİKİNCİEL dedi: Öyle bir şey yok içine JTAG takıyorlar ne istersen atarsın. Kim dedi sana desteklemiyor diye. Genişletmek için tıkla... Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Öyle bir şey yok içine JTAG takıyorlar ne istersen atarsın. Kim dedi sana desteklemiyor diye. Genişletmek için tıkla... Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 16 Şubat 2021 #8 Emrw dedi: Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Bu işle uğraşan insanlar var maalesef PS3'teki gibi evde yapılan bir işlem değil.
Emrw dedi: Nerede yaptırabilirim onu? Xbox 2014 model, internetten de olmuyor diye okumuştum. Kanal kanal baktım olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Bu işle uğraşan insanlar var maalesef PS3'teki gibi evde yapılan bir işlem değil.