Microsoft Xbox Wireless Controller vs DualSense

IFC23W

Megapat
Merhaba,
Microsoft XBOX Wireless Controller ya da Dualsense almayı düşünüyorum. Daha önce Xbox kontrolcüsü ya da DualSense ile oynamadım, PC'de oynayacağım bunun yanında hayatımda 2-3 sefer PS4 kolu ile oynamışımdır. Birkaç tane sorum var;

1. Hangisini tercih edersem yorulmadan oynayabilirim? Titreşimler benim için önemli değil. eFootball, FIFA23, Forza Horizon 5 ve FC24 oynayacağım.

2. Nethouse'da satılan ürün Microsoft Türkiye garantili midir? Aynı şekilde DualSense Eurasia garantisi ile sonymi ilgileniyor?

3. Xbox kontrolcüsü pilli sanırsam bu bir dezavantaj olur mu?

4. Her 2 ürününde garanti servisleri nasıldır?

5. Eğer Xbox kontrolcüsünü tercih edersem kolay alışabilir miyim?

6. Attığım linkteki Xbox kontrolcüsü 9. nesil mi?

7. Her 2 ürünü yurtdışındanda getirtme imkanım var bunuda eklemiş bulunayım.

Son düzenleme:
1- XBOX kolu daha ergonomik.

2- Öyle yazıyor, iyi araştırın. Gamepad dediğiniz şey kolay kolay bozulmaz, bozulunca da genelde kullanıcı hatası derler. Her iki firma da pek iyi değil bu konuda.

3- Hem avantaj hem dezavantaj. Avantajı pillerin çok uzun süre dayanması. Örneğin tam şarjda 1-2 hafta rahat oynayabiliyorken Dualsense'de 6 saat oynayabiliyorsunuz. Play and charge kit alırsanız bu dezavantajı ortadan kaldırıyorsunuz ama ekstra masrafa girmiş oluyorsunuz.

4- Kötü, ama ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum

5- Evet

6- Evet, öyle yazıyor.

Şu gamepade de bakmanızı tavsiye ediyorum, kablolu olması sizin için problem değil ise her anlamda Xbox kolundan da Dualsense'den de üstündür

Type-C to Type-C kablo alacağım bu sayede pilsiz oynayamaz mıyım? Aynı şekilde Xbox kontrolcüsü iPhone 12’de düzgün çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…