Microsoft Xbox Wireless vs LOGITECH F710

Murat karaslan

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi tercih edilmeli?

Not: 2004, Winning Eleven 8'den beri süregelen bir analog alışkanlığım var. Ben analog solda hiç oynamadım anlayacağınız. Alışmakta zorlanır mıyım?

F710 110 TL civarı bir fiyata gelir. Xbox kolu ise 170-180 lira gibi bir fiyata gelir bilgisayarda alıcısı olmadan kullanamazsın kablosuz olarak. Ayrıca sahtesi çok Xbox kolunun o yüzden kolu güvenilir bir mağazadan al. Alıcısı büyük ihtimalle sahte olacak zaten.

F710 almak daha mantıklı olur o zaman

@Silinen üye Bende çok istedim Xbox kolunu ama bulamadım malesef. Bir ara "Wireless Xbox Controller For Windows" adında kırmızı kutu kollar çıkarmış Microsoft ama artık sadece sahteleri kalmış halde. Kablolu modelini MediaMark'ta bulmuştum. F710 şu ana kadar beni pişman etmedi ve oyunların hepsinde çalıştı. Kendini zaten Xbox kolu olarak gösteriyor bazen.

En iyisi hiç riske girmeyip f710 almak o zaman

Bence F310. Kablolu candır gerisi heyecandır.

Eğer PS kollarına alışıksan ben F710 almanı tavsiye ederim. Xbox Controller ile tek farkı sol taraftaki yön tuşları ile Analog Stick'in yerlerinin değişmiş olması (ufak bir kaç detay dışında).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…