Orjinal windows. Ama windows güncellemeleri kapalı ve yapmadım. Sistemi 1 ay önce kurdum yükledim. Windows güncelleştirmeleri olarak sadece dx12 ile ilgili olanları onayladım sanırım 1 ay önce. Güncelleştirmelerin hantallaştırmasından çekiniyorum uğraşmadım. Güncelleştirmeler ile ilgili bir şey mi acaba? Az önce pc yi açtım şu uyarı geldi: Virüs programını aktive edin güncelleyin diyor? Ne alaka anlamadım. Windows defenderla ilgili bir şey mi acaba? Defender var mı onu da bilmiyorum ya da benzeri bir şey?
Yaza kadar uğraşamam güncelleştirmeymiş sorunmuş falan. Led tv mi güncelleyemedim daha.
Bilgisayarda virüs yok antivirüs prog da yok. Olsa bilirim. En ufak bir sorunum yok. Performans oldukça yüksek. Güncelleştirmesiz ham W7 güncelleştirmesiz ham W8.1 den, daha hızlı şuan W10. Güncelleştirmesiz ham W_XP hızında resmen.
Ben dosyayı rarlıyorum o zaman. Güncelleştirmeye vakit ayırdığım zaman çıkartırım.
Umarım yaz sonu format atmak zorunda kalmam. Windows 8 de güncelleştirme sonrası hantallaşma en gıcık sorunlardan biriydi. Umarım W10 da bu sorun olmaz.
Ekleme:
Dosyayı rarladım. Ama farklı bir sorun var bu sabahtan itibaren.
İşlemci yüzdesi %1 %2 de takılı! Kullanan ise Görev Yöneticisi.
GY kapatıp AfterBurner dan izlesem bile %1 de takılı.
1 aydır böyle değildi. Boşta %0 dı. Hiç sorun yoktu.
En düşün işlemci güç durumu %0 da üstelik!
Ne oluyor Pencerelere anlamıyorum. Pencere değil tencere resmen.